banner2

Carti de vizita

Tiparim diverse formate si tiraje.

Carti de vizita

Cartea de vizita este primul element de identitate si promovare a unui intreprinzator, afacerist sau om modern, folosita la orice eveniment media, la orice intalnire de afaceri si nu numai.

Cartile de vizita sunt practic dreptunghiuri de carton imprimate cu datele de contact, cu forme vizuale de identitate ale unei firme de genul siglei si alte elemente ce personalizeaza modelul individual al fiecarei persoane.

Cartea de vizita poate fi simpla, de dimensiune uzuala (50 mm inaltime si 90 mm latime), tiparita pe cartonul standard de culoare alba si grosime de 250 grame/mp; aceasta transmite un mesaj simplu si concret celui care o primeste: o cantitate de date standard cu numele, adresa, telefonul, emailul persoanei dar si functia si datele firmei unde lucreaza.

Exista insa si alte modele de carti de vizita care pot iesi in evidenta prin: diverse tipuri de cartoane mai groase sau texturate folosite, un mix interesant de culori ce personalizeaza cartea de vizita, elemente de design de genul colturilor rotunjite sau diverse forme derivate din dreptunghiul de carton uzual care se pot realiza cu stante specializate in tipografie, etc.

Ultimile noutati in domeniu sunt cartile de vizita realizate pe plastic. Fie se foloseste plasticul alb si rigit de genul cardului bancar care se personalizeaza prin imprimare directa cu ajutorul unor imprimante speciale cu ribon fie se foloseste plasticul transparent si moale care se poate personaliza chiar si cu alb.

Oferta preturi pentru carti de vizita aici.

Iata cateva modele carti de vizita: