banner3

Devotati afacerii tale

Valorile in care credem sunt: seriozitate fata de client, atitudine proactiva fata de mediu, prudenta financiara cu scopul crearii unui mediu de business sanatos si comunicare pas cu pas cu partenerii nostrii de afaceri.

Etichete si litere autocolante personalizate

Etichetele autocolante in forma lor bruta le gasim sub format A4, A3 care se personalizeaza in tiparul digital sau in rola imprimate pe plotter fie indoor fie outdoor. Dupa ce sunt imprimate acestea intra in departamentul de finisare unde se pot lamina sau taia la dimensiunea finala dorita.

Autocolantele pot fi de mai multe tipuri: mate, lucioase, albe, transparente, colorate in masa. Pentru aplicatiile outdoor (de exemplu o sigla printata in policromie care trebuie lipita pe un autovehicul, se printeaza pe plotter si apoi este recomandat sa se plastifieze pentru o mai mare rezistenta la intemperiile outdoor; apoi se taie pe contur si am obtinut eticheta finala).

Pe parte de indoor dimensiunea minima a unei etichete autocolante poate fi de 1 cm x 1 cm; maxim pentru indoor ar fi formatul A3 dar daca este nevoie pentru un format mai mare putem folosi si autocolantele in rola printate pe plotter dar la rezolutie inalta fiind vorba de indoor. Mai putem aplica etichete autocolante pe urmatoarele produse publicitare: suporturi de carti de vizita, diverse aparate electrocasnice sau electice inclusiv calculatoare, pe mobilier pentru identificare, etc.

Pentru aplicatii outdoor folosim autocolantele in rola mai ales pentru faptul ca avem nevoie de dimensiuni mai mari decat A4 sau A3. Folosim atat autocolant alb cat si colorat in masa in special pentru personalizarile auto sau pentru personalizarile vitrinelor magazinelor.

Pentru cereri de oferta va rugam sa ne contactati prin email. Mentionati tirajul, dimensiunea, forma lucrarii dvs. si alte detalii care ajuta la intocmirea ofertei de pret.