Romana
  • Livrare Gratuita
  • Machetare grafica inclusa
Romana

Agenda personalizata

Agenda se realizeaza la comanda

Pret agenda de la 7 Euro+tva

Realizam agenda cu imaginea firmei tale in diverse formate personalizate in mai multe moduri, tiraje mici de agende cu personalizare pe tipar digital.

Se pot personaliza minim 5 agende; pentru mai mult de 100 agende personalizate avem preturi mai mici. Livrarea depinde de volumul nostru de incarcare cu comenzi si poate varia intre 3-25 zile calendaristice din momentul platii cu OP al facturii Proforme.

  • Disponibil la comanda;
  • Timp de viata estimativ: 1-2 ani;
  • Grafica 1-2 zile, Gratis;
  • Montaj nu e cazul;
  • Accesorii colturi metalice, Gratis;
  • Livrare estimativ 3-25 zile, Gratuit;

Portofoliu agende personalizate, Modele Agende

Agenda model 1 STARTON - pret 7 Euro+tva, (pozele 1, 2 si 3) este un model de agenda uzual format A5, cu coperta caserata pe mucava Fata+Spate personalizata in policromie integral, colturile agendei sunt protejate cu coltare metalice incluse in pret, interiorul poate fi datat cu 272 pagini (sau nedatat cu 224 pagini) din hartie de 70g/mp; agenda se poate produce in tiraj minim de 5 bucati. Vezi pozele: 1, 2 si 3.

Agenda model 2 ECOLOGICA - pret 14 Euro+tva, (poza 4) dimensiune exterior coperti: 20,5 cm x 27 cm (culori disponibile pentru coperta din balacron - negru, bleumarin, bordo, verde), interiorul este din hartie reciclata de 80 g/mp; filele interioare sunt personalizate Fata+Spate cu antetul firmei dumneavoastra in policromie iar legarea acestui model de agenda se face cu spira metalica de 14,3 mm pas 3:1. Agenda contine 75 file adica 150 pagini si se poate realiza in tiraj de minim 5 agende personalizate. Vezi poza 4.

Agende alte modele - realizam si alte modele de agende personalizate in functie de cum doreste clientul. Trimiteti o Cerere de Oferta si precizati detaliile care va intereseaza.

Detalii tehnice privind procesul de realizare al agendelor personalizate

1. Se vor proteja colturile agendei prin aplicarea coltarelor metalice.

Observatii

a) Tiraj minim productie agenda personalizata - 5 bucati.