Romana
  • Livrare Gratuita
  • Machetare grafica inclusa
Romana

Placa cu logo la intrare in firma

Placa se realizeaza la comanda

Pret placa de la 50 Euro+tva

Placa personalizata se mai numeste si placuta de identificare pentru firme, placute de usa cu logo, placute de perete, montate la intrarea in sediul companiei, placute cu sigla firmei, cu detalii de contact, cu adresa sau personalizata cu ce content de tip text si poza doreste clientul.

Pretul este dat de: dimensiune, grosime, forma (patrat, dreptunghi sau atipica), grosime, tipul personalizarii.

  • Disponibil la comanda;
  • Timp de viata estimativ: 1-5 ani;
  • Grafica 1-2 zile, Gratis;
  • Montaj noi NU facem montaj;
  • Accesorii butoni ornamentali, Gratis;
  • Livrare estimativ 7-21 zile, Gratis;

Portofoliu placi personalizate, Modele Placi

Placa model 1 - pret 50 Euro+tva, cu logo-ul Network Voice, este folosita in interiorul cladirilor - indoor, lipita cu scotch dublu-adeziv pe usa fiecarui Departament in parte, dimensiune 21 cm pe inaltime si 30 cm pe latime; este o placuta simpla, dreptunghiulara, de grosime 3 mm si usoara dintr-un material semi-rigid.

Placa model 2 - pret 100 Euro+tva, realizata pentru Studio20, are o dimensiune medie, adica pe inaltime are 45 cm iar latime are 50 cm; este o placa decupata pe contur inclusiv doua gauri de prindere pe perete, printare UV, grosime 6 mm, usoara dintr-un material semi-rigid, si contine doi distantieri ornamentali colorati in masa rosu pentru a ascunde capetele holsuruburilor de montaj.

Placa model 7 - pret 75 Euro+tva, realizata pentru exterior, cu logo Amber / cu logo IKAROS, lipita pe fatada cladirii in zona Universitate, dimensiuni pe inaltime are 21 cm iar latime are 30 cm; este o placa dreptunghiulara clasica, printare UV, grosime 5 mm, usoara dintr-un material semi-rigid.

Placa model 8 - pret 500 Euro+tva, realizata pentru Studio20, are o dimensiune mare, adica pe inaltime are 45 cm iar latime are 130 cm; este o placa decupata pe contur inclusiv patru gauri de prindere pe perete, printare UV, grosime 8 mm, dintr-un material semi-rigid, si contine patru butoni ornamentali colorati in masa auriu pentru a ascunde capetele holsuruburilor de montaj. S-a montat pe deasupra o placa similara ca dimensiune si forma decupata pentru protectie si pentru luciu. Fiind o placa ce depaseste 1 metru latime este mai grea si s-au folosit dibluri mai mari pentru a asigura o rezistenta sporita. Placa este vizibila in Piata Victoriei in Bucuresti la numarul 155 Tronson 7.

Placa model 10 - pret 600 Euro+tva, realizata pentru Wiebe Romania, are o dimensiune medie, adica pe inaltime are 40 cm iar latime are 70 cm; este o placa dreptunghiulara inclusiv patru gauri de prindere pe perete, din Aluminiu Eloxat culoare Auriu, personalizata prin gravura mecanica umpluta cu vopsea (negru, rosu, albastru) apoi aplicare lac transparent de protectie integral, si contine patru butoni ornamentali colorati in masa auriu pentru a ascunde capetele holsuruburilor de montaj. Placa este vizibila in Strada Frumoasa numarul 11 din Bucuresti si a fost montata in ianuarie anul 2006.

Placi alte modele - realizam si alte modele de placi in functie de cum doreste clientul. Trimiteti o Cerere de Oferta si precizati detaliile care va intereseaza.

Detalii tehnice privind procesul de realizare al placutelor personalizate
1. Cum se printeaza placa - Video aici
2. Cum se taie pe contur si cum se fac gauri de prindere pentru o placa - Video aici

3. Montajul acestor placute de identificare executat in exteriorul cladirii este recomandat sa se faca cu dibluri/holsuruburi (a se evita lipirea directa in exterior) deoarece variatiile de temperaturi de la noi din tara sunt mari si materialele lucreaza (se dilata vara si se contracta iarna).
4. Ca sa nu se vada capul holsurubului pe fata placutei cu sigla vom folosi butonii ornamentali sau distantierii ornamentali care ofera un aspect de business.

Observatii

a) Orice montaj trebuie executat cu personal calificat si insotit de un Acord scris de la administratorul cladirii care va verifica sa nu existe tevi de gaze, apa, cabluri de curent, fibra optica sau alte elemente de acest gen in locul unde doriti sa montati Placa.

b) Daca nu aveti voie sa dati gauri in fatada cladirii atunci se poate lipi placuta cu un adeziv universal rezistent la conditiile exterioare de mediu (soare, frig, ploaie, raze UV, etc.) sau silicon de constructii, recomandam sa folositi cel putin silicon Bison Montage Kit - vezi placutele personalizate din poza 7 care este lipita de fatada cladirii in zona Universitate.

c) Verificati impreuna cu Departamentul Juridic din compania Dumneavoastra daca in zona unde doriti amplasarea in EXTERIOR legea romana solicita avize sau autorizatii specifice afisajului exterior sau alte taxe de publicitate.