Romana
 • Romana
 • English
 • Livrare Gratuita
 • Machetare grafica inclusa
Romana
 • Romana
 • English
team 3

Despre noi

Lucram in domeniu din anul 2004.

Realizam o gama larga de servicii si produse legate de imaginea firmei, legate de brand, identitatea firmei si alte servicii conexe de care au nevoie companiile.

Biroul de imagine SRL este o companie cu capital privat integral romanesc cu mai multi asociati, ce isi desfasoara activitatea in domeniul IT, web si al productiei publicitare; ofera servicii de consultanta, creatie grafica, productie in atelierele proprii dar si in ale partenerilor sai cu dotari de ultima generatie in domeniul tiparului.

Vorbind despre materialele care sunt tiparite, clientii nostri au la dispozitie o gama larga de modele de hartie care impreuna cu utilajele de tiparit profesionale de tip HP Indigo 10000, Xerox (iGen 4, DocuColor 5000) sau Minolta Minolta (Bizhub-uri si Press C8000), Mimaki sau tiparul offset Heidelberg, Planeta super Variant realizeaza produse cu un raport calitate-pret foarte bun sau o calitate superioara a documentelor printate, la dimensiuni mici, medii si mari.

imagineaTA.ro este un website al SC Biroul de imagine SRL


Ne facem simtita prezenta pe internet prin intermediul site-ului specializat www.imagineaTA.ro care de la infiintare si pana acum se bucura de vizita a peste 1 milion de vizitatori, o parte dintre ei fiind in acest moment clienti fideli.

In general, produsele noastre sunt legate de tipar: carti de vizita, fluturasi, pliante, afise, postere, etc; pe langa acestea firma noastra mai ofera: servicii de proiectare si dezvoltare de site-uri web pentru toate tipurile de companii (site de prezentare, site commercial, site corporate, diverse configuratii la cerere), servicii de gazduire-webhosting pe servere de mare viteza, SEO, servicii grafice si DTP, diverse finisari, publicitate, filmari, fotografieri, Live pe facebook.

Planul de dezvoltare al firmei in viitorul mediu este de a continua sa-si faca simtita prezenta in toata tara prin produsele si serviciile noastre de inalta calitate, perfectionandu-ne rapiditatea livrarilor si comunicarea partenerilor nostri a noilor produse si servicii ce vor fi lansate pe piata. Ne propunem si o pregatire continua in domeniu a personalului nostru.

Pe langa clientii de zi cu zi, Biroul de imagine participa la diverse evenimente prin intermediul materialelor pe care le realizeaza, prin prezenta ca organizator, partener sau chiar sponsor; iata cateva din evenimentele la care am participat:

 • Forumul Interactiv Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii in Romania
 • Forumul Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei Fondurilor Europene
 • Prospects and Tasks of the Romanian Economic Environment before the Accession of Romania to the European Union
 • Forum Entreprises Etudiants
 • Internetics
 • Olimpiadele comunicarii

Vom continua sa acordam aceeasi importanta clientilor si serviciilor noastre consacrate, focalizandu-ne atentia si eforturile pe gasirea celor mai eficiente solutii pentru a aduce produsele si serviciile noastre alaturi de clienti, zi de zi. Seriozitatea este in continuare cuvantul care ne reprezinta an de an iar pe viitor ne vom focaliza atentia asupra produselor si serviciilor de inalta calitate.

Devotati afacerii tale; valorile in care credem sunt: seriozitate fata de client, atitudine proactiva fata de mediu, prudenta financiara cu scopul crearii unui mediu de business sanatos si comunicare pas cu pas cu partenerii nostrii de afaceri.

Se lucreaza

in lucru

Observatii

-.