Romana
 • Romana
 • English
 • Livrare prin Curier
 • Machetare grafica
Romana
 • Romana
 • English

Notes de birou cu personalizare

Realizam la comanda blocnotes personalizat

Blocnotes multiple configuratii

Bloc notes sau cateodata ii mai spunem si carnetel, este un produs foarte des intalnit si utilizat uneori chiar zilnic. Se pot intalni dimensiuni standard tip A6, A5 sau chiar A4 dar in productia publicitara se pot face la comanda si dimensiuni sau forme atipice de bloc notes.

Blocnotes-ul se baga in productie la comanda in functie de ce tiraj are nevoie clientul intr-un momant dat, fie ca are nevoie la o expozitie, la un eveniment sau fie ca are nevoie de notes-uri intern in companie, in departamente pentru angajati. Copertile si filele interioare se pot macheta grafic conform cerintelor clientului; noi putem realiza diverse configuratii inclusiv cu insert-uri de pagini personalizate la interior, cu descrieri de servicii sau produse ori cu poze, etc. Livrarea depinde de volumul nostru de incarcare cu comenzi si poate varia intre 3-25 zile calendaristice din momentul platii cu OP al facturii Proforme.

 • Disponibil personalizate la comanda;
 • Timp de viata estimativ: 1-3 ani;
 • Grafica 1-2 zile, Gratis;
 • Accesorii nu;
 • Livrare estimativ 3-25 zile, Gratuit;

Modele Blocnotes personalizat

Blocnotes MODEL 1 - dimensiune A5, pret 1,35 Euro+tva/bucata, tiraj minim 10 bucati, legare cu spira metalica sus pe latura mica. Personalizare coperta fata in policromie 4+0, grosime coperta fata 250 grame, in interior avem 35 coli albe veline iar spatele pentru a fi mai rigid este format din doua cartoane, unul de legatorie si inca un carton alb de 360 grame. Pentru alte tiraje de blocnotes cereti oferta de pret prin email.

Blocnotes MODEL 2 - dimensiune A5, pret 5,35 Euro+tva/bucata, tiraj minim 50 bucati, coperta fata personalizata in policromie, interior personalizat in policromie pe o fata a colii 4+0 din hartie 80 grame, carton GC 1 coperta spate alb de 280 grame, copertile includ si laminare lucioasa.

Blocnotes MODEL 3 - dimensiune A5, pret 5,32 Euro+tva/bucata, tiraj minim 50 bucati, brosare cu PUR pentru cine doreste o rezistenta mare la rupere a filelor, coperta fata+spate (1 si 4) personalizate in policromie de 250 grame, interior compus din 52 file (104 pagini) din hartie de 80 grame personalizate in policromie pe o fata a colii (4+0).

Blocnotes MODEL 4 - dimensiune A5, pret 4 Euro+tva/bucata, coperta fata personalizata in policromie 4+0, interior compus din 100 file (200 pagini) personalizate alb-negru pe o fata a colii, legate cu spira metalica.

Blocnotes MODEL 5 - dimensiune A5, pret 4,54 Euro+tva/bucata (pentru tiraj de 50 bucati), cu 52 file interioare de 80 grame si personalizate in policromie pe o fata 4+0 (CMYK+0), fara coperta fata, cu coperta spate de 380 grame alba nepersonalizata, legare prin brosare pentru ca filele sa se poata desprinde usor.

OPTIONAL se poate adauga la o configuratie de notes-uri urmatoarele: 1. personalizare coperta spate - se adauga 0,5 euro+tva/bucata;

Detalii tehnice privind procesul de realizare al Carnetelelor Bloc notes

1. Un tiraj mai mare va asigura un pret mai bun pe bucata;
2. Putem executa diverse dimensiuni;
3. Se executa la comanda diverse formate, care cuprind maai multe sau mai putine coli interioare, cu sau fara personalizare, la comanda.

Observatii

a) Comanda minima este de 25 Euro+tva.